Hesap Silme Talebi

Verilerinizin kalıcı olarak silinmesini talep etmek için formu doldurun.

Bu işlem geri alınamaz. Talebiniz alındıktan sonra 30 gün içinde hesabınız ve tüm verileriniz (ödevler, analizler vb.) kalıcı olarak silinecektir.